Disciplines

Bij Merkwaardig Reclame kun je terecht voor het complete creatieve concept van een merk. Van vormgeving tot drukwerk en van het creëren van een huisstijl tot het bouwen van een website: mogelijkheden te over. Hieronder vind je een overzicht van onze hoofddisciplines.

Vormgeving

Een goede merkbeleving valt of staat met mooie vormgeving. Zonder vormgeving kan een concept nóg zo goed bedacht zijn: als het niet over komt, werkt het niet. Merkwaardig Reclame zorgt ervoor dat alles aan de beleving klopt. Wij beschikken zowel over het creatieve talent als over de technische kennis om vorm te geven aan communicatie. Hierbij kijken we naar de kernwaarden van een bedrijf en houden we rekening met de emotionele beleving van het merk. Zo ontstaat een unieke en authentieke visie die ervoor zorgt dat mensen niet alleen betrokken raken bij je merk, maar zich er onderdeel van voelen en uitgroeien tot trouwe fans.

Logo en huisstijl

Je merkvisie moet je overal uitdragen. Alleen dan creëer je een onderscheidende merkidentiteit. En zorg je ervoor dat mensen je herkennen. Merkwaardig Reclame ontwerpt deze identiteit: van logo tot briefpapier en van visitekaartje tot envelop. Wij zorgen er voor dat mensen zich verbonden voelen bij je merk en dat ze gezien willen worden met je producten. Wij vertalen het creatieve concept in een krachtige visuele identiteit die herkenbaar is en die mensen aanspreekt. Consistentie in de toepassing van de huisstijl is heel belangrijk voor de merkidentiteit. Om je te helpen bij de consequente doorvoering in alle communicatie-uitingen, legt Merkwaardig Reclame alles wat je wel én wat je zeker niet moet doen vast in een praktische merkhandleiding.

Drukwerk

Mooie vormgeving komt het best tot zijn recht op drukwerk van kwaliteit. Daarom verzorgt Merkwaardig Reclame het drukwerk voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je visitekaartjes er gelikt uitzien en dat de huisstijl goed wordt uitgedragen. Ook voor flyers, folders, briefpapier, belettering of ander drukwerk gaan wij voor de beste kwaliteit en voor een stijl die bij jouw merk past. Zo komt jouw communicatie altijd over zoals die bedoeld is.

Webdesign

Mensen komen op veel verschillende manieren in aanraking met je bedrijf. Om een sterk merk te bouwen, is het belangrijk dat al deze ontmoetingen dezelfde identiteit uitstralen. Een goede website die de kracht van je merk onderstreept, is daarom onmisbaar. Merkwaardig Reclame ontwikkelt het design van je website, zodat die volledig aansluit op de merkbeleving. Wij bouwen je site, zorgen ervoor dat deze er mooi uitziet en dat hij technisch goed werkt. Op die manier weten we je doelgroep overal te raken.

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Zo luidt althans het gezegde. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede foto bijdraagt aan de kracht van je merk, mensen meevoert in je merkbeleving en je doelgroep inspireert. Daarom zorgen wij voor fotografie die past binnen je huisstijl en die je merk zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen. Met mooie beelden laten wij zien waar jouw merk voor staat. Zo ervaart je publiek een optimale merkbeleving.