Het team

Samen staan we sterk: daar gelooft Merkwaardig Reclame in. Daarom werken we graag samen. Met klanten en hun zakenpartners. Zij weten immers wat er speelt in de doelgroep. En met ons eigen netwerk van experts. Zij zijn specialist in fotografie, online, events, PR en productie. Wij vinden dat samenwerking de beste weg is naar succes. Vind jij dat ook? Neem dan contact met ons op.

Grafisch vormgever

Merkwaardig Reclame denkt met je mee. Wij halen voldoening uit het maken van mooie dingen. Onze kracht? De doelgroep bepalen en die weten te raken. Ontwerpen maken die opvallen in de massa. Mensen inspireren met unieke concepten. Hebben we de stijl voor een bedrijf eenmaal bepaald, dan voeren we die door in alle communicatie. Zo herkennen klanten het merk en voelen zij zich ermee verbonden. En pas als mensen in beweging komen, is ons doel bereikt.

Webontwikkelaar

Websites maken die goed werken én er mooi uitzien: dat is de specialiteit van Merkwaardig. We weten precies wat bezoekers aanspreekt in een site. Gebruikersgemak, snelheid en vindbaarheid zijn slechts drie van de eisen die we stellen aan de websites die we bouwen. Niet voor niets waren we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van grote sites met veel bezoekers. Staat de huisstijl eenmaal, dan vertaalt Merkwaardig die naar de website. Zo wordt het ontwerp overal volledig doorgevoerd en blijft een merk herkenbaar.

Fotograaf

De juiste lichtval, de mooiste kleuren en de beste hoek: wij van Merkwaardig weten het allemaal feilloos te vinden. Met onze passie voor fotografie, brengen we alles uitstekend in beeld. Zo beelden we bedrijven af zoals ze zijn en zorgen we ervoor dat alles er op zijn mooist uitziet. Want door gebruik te maken van eigen foto’s, krijgen mensen pas écht een goed beeld van een bedrijf of merk. En worden de ontwerpen helemaal afgemaakt zoals die bedoeld zijn.

Tekstschrijver

De aandacht van de lezer trekken én die vast weten te houden. Dat doet een goede tekst volgens Merkwaardig. Onze stijl in drie woorden? Duidelijk, toegankelijk en overtuigend. Omdat iedereen een tekst moet kunnen begrijpen. En omdat mensen enthousiast moeten worden van wat ze lezen. We weten als geen ander hoe een tekst de doelgroep kan activeren en hoe we de kracht van een merk kunnen overbrengen met woorden. Zo ontstaat communicatie die mensen aanspreekt en in beweging brengt. En komt een mooi ontwerp nog beter over.