NewArts Nijmegen

merkwaardigreclame_newarts_banner

De talenten van kansarme jongeren stimuleren en hen via een alternatieve route een diploma voor de middelbare school laten behalen: daar richt NewArts Nijmegen zich op. Met workshops, masterclasses en talentenjachten wordt de doelgroep benaderd. In cultureel centrum De Lindenberg komen zij vervolgens samen om hun creativiteit te ontwikkelen.

Door de vele activiteiten die NewArts organiseerde, was de eenheid in de reclamematerialen ver te zoeken. Merkwaardig Reclame heeft een stramien ontwikkeld voor alle flyers en posters. Door iedere uiting in dezelfde stijl te houden, wordt duidelijk dat de verschillende evenementen van één afzender afkomstig zijn. Iedere uiting krijgt een andere kleur, titel en afbeelding, maar de basis blijft hetzelfde.

Ook het ontwerp van de website lag in handen van Merkwaardig Reclame. De herkenbare stijl van de flyers is doorgevoerd en er wordt veel gebruik gemaakt van nieuwsitems, filmpjes en social media. Zo worden bezoekers getriggerd om snel weer terug te komen op de site.